top of page
1. Ext. The Brasserie.jpg

The Brasserie in Albufeira

Welkom

The Brasserie ligt ten westen van Albufeira, in Sesmarias. Deze plaats is dichtbij Galé, de Marina van Albufeira, Praia do Castelo, Praia da Coelho, Praia do Evaristo, allemaal binnen een paar minuten.

Buitenterras

Het buitenterras is beschut tegen de heersende wind, wat zorgt voor gezellige avonden buiten. Als het wat frisser is, zijn er terrasverwarmers en dekens beschikbaar. Als de temperaturen écht dalen, maakt de open haard in het restaurant dit de place to be. Hierdoor is The Brasserie het hele jaar door een plezierige eetgelegenheid.

Naam

The Brasserie dankt zijn naam aan een soort Frans restaurant in het noordoosten van Frankrijk, dicht bij de Belgische grens, waar gerechten worden geserveerd in een ontspannen sfeer, vaak met een eigen brouwerij. 

Dranken

Hoewel The Brasserie nog geen eigen bier produceert, is er wel een brede selectie Belgische bieren op fles om de Belgische roots van één van de eigenaren te weerspiegelen. The Brasserie heeft ook de eerste zelftappende automaat in de Algarve, met zes kranen die een selectie pils, IPA-bieren en een cider serveren. Bekijk de bierkaart voor de nieuwste toevoegingen.  Naast de bieren, zijn de lokale wijnen en cocktails een must om te proberen.

Geopend

The Brasserie serveert van donderdag tot en met maandag drankjes vanaf 15:30 uur. De chef-kok bereidt dagelijks diners van 18:30 tot 22:00 uur. Na 22:00 uur blijft The Brasserie tot middernacht open voor een borrel.

The Brasserie is geopend van 10 Maart 2022 tot en met 8 November 2022.

Afhaal

Naast de in-house eetervaring, heeft de chef tevens een ​​afhaalservice ontwikkeld die past bij de stijl van The Brasserie. Bezorgen in de omgeving is ook mogelijk, zonder extra kosten.

Crispy Pork Belly

Thai Style

The Brasserie heeft, speciaal voor PortuGO, een Bistronomique menu. Drie gangen voor € 35,00, en bij vermelding van PortuGO krijg je daar een korting op van 30% (dus € 24,50 in plaats van € 35,00 voor het dinner).

De korting is geldig op het menu, en niet op drankjes.

PortuGO Bistronomique menu.jpg

Bistronomique menu

4. Outdoor dining.jpg
3. Int. The Brasserie.jpg

The Brasserie is een trendy bistronomic (de optelsom van een gezellige Bistro en een gastronomische keuken). Een moderne Europese keuken, met lokale seizoen ingrediënten. De chef maakt heerlijke gerechten. The Brasserie serveert niet alleen eten, maar tevens een culinaire beleving.

Lunch menu
Dinner menu

Locatie

Het adres: Travessa da Bussola 1 Loja A, Estr. do Castelo Lote 4 A, 8200-385 Albufeira, Portugal

Of navigeer via de kaart.

Boeken

Om een reservering te maken:

Bel The Brasserie op +351 919 99 55 77.

Vermeld hierbij PortuGO, om gebruik te maken van de 30% korting op het Bistronomique menu.

bottom of page