top of page
Quinta do Lago 03.jpg

Quinta do Lago

Wandelen

Ria Formosa Natural Park is voorzien van paden voor het perfecte wandel- en fietsgebied. Loop over de lange houten brug die van Quinta do Lago naar het strand leidt. Het strand is een lange, gouden vlakte van fijn zand waar geen einde aan lijkt te komen.

 

Tip: de beste maanden om op deze wandelpaden te lopen, zijn die tussen september en juni. Vermijd de warmere maanden, vertrek vroeg in de ochtend en neem altijd een fles water mee.

Quinta Shopping

Een boetiekcentrum met veel exclusieve designerwinkels, een aantal leuke restaurants en cafés en een boerenmarkt op de eerste zondag van elke maand. Er worden ook regelmatig evenementen georganiseerd, zoals rond Pasen, Kerstmis en de jaarwisseling.

Golf

In zowel 2015 als 2016 werd Quinta do Lago beschouwd als de beste golfbestemming van Europa. Daarmee is deze plaats stevig verankerd in de elite van de wereldgolf. De ervaren golfer kan genieten van rondes op de beroemde North, South en Laranjal dankzij de omgeving en perfect aangelegde fairways. De minder ervaren golfer kan zijn of haar vaardigheden verbeteren op de Paul McGinley Academy, de Driving Range en het TaylorMade Performance Center. Tot slot is er de minigolfbaan van Quinta do Lago met exacte miniatuurreplica's van enkele van de meest iconische holes ter wereld.

werd in 1971 opgericht door de Pools-Braziliaanse projectontwikkelaar André Jordan. Het is een unieke omgeving, die het luxe leven dichtbij het natuurreservaat Ria Formosa biedt. Quinta do Lago staat ook wel bekend als de speeltuin voor de rijken en beroemdheden. Bekende Nederlanders als Ronald Koeman, Louis van Gaal en Linda de Mol hebben hier een huis. Ook wereldberoemde sterren als Cristiano Ronaldo, Tiger Woods, Ronan Keating en Madonna zijn hier regelmatig te vinden.

Quinta do Lago is regelmatig het toneel van grote golftoernooien en grote voetbalclubs zoals het Nederlands elftal verblijven hier ook regelmatig. Daarnaast is de plek geliefd door internationale muziek- en filmsterren en leden van koninklijke families.

Quinta do Lago 02.jpg

Quinta do Lago

bottom of page