top of page

Sport

Lichamelijke activiteit is erg belangrijk om onze mentale en fysieke gezondheid te behouden en het creëert een geweldige omgeving om nieuwe vrienden te maken en om je te mengen in de bijbehorende sociale clubs.

Golf

Portugal is een uitstekend golfland, met meer dan 90 banen van noord tot zuid, op de mooiste locaties. Zachte winters en warme zomers helpen om het grasbeeld perfect te houden. Het is dan ook niet verrassend dat er grote tournamenten in Portugal worden georganiseerd, zoals Portugal Golf Masters, Hier een overzicht van de meest populaire banen in de Algarve, gerangschikt per plaats.

Het perfecte klimaat, de felle zon en de gunstige wind maken zeilen langs de Portugese kust tot een waar genoegen. Misschien vindt u de fabelachtige Atlantische Oceaan in een kalme stemming, wat zal zorgen voor een ontspannen zeilreis of, soms, meer temperamentvolle omstandigheden, die energieke uitdagingen voor de bemanning zullen creëren.

 

De baai van Cascais, in de buurt van Lissabon, en de baai van Lagos, in de Algarve, behoren tot de beste regatta-locaties ter wereld. Daarom organiseren deze steden regelmatig enkele van de meest prestigieuze zeilevenementen en trofeeën. In de Portugese wateren vinden veel internationale races plaats, zoals het EK in Vilamoura, de Volvo Ocean Race in Lissabon en de TP/52 Audi Med Cup in Portimão. Je zult bedrijven, scholen en jachtclubs vinden die zeilen promoten en het leren aan degenen die willen leren.

Zeilen

Carvoeiro beach with rocks.jpg
bottom of page